Uw tuin het gehele jaar goed onderhouden

Een zorgvuldig aangelegde tuin moet ook goed onderhouden worden om zijn schoonheid te behouden. U heeft geen tijd of zin om dit noodzakelijke tuinonderhoud zelf uit te voeren, dan kunnen wij dit volledig voor u verzorgen en dat tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt kiezen voor incidenteel onderhoud, maar ook bieden wij voordelig geprijsde contracten.

Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit seizoensgebonden onderhoud. U kunt hierbij denken aan voorjaarsonderhoud en aan het winterklaar maken van de tuin. Wij nemen u daarbij alle zorgen uit handen, verzorgen het onderhoud aan de beplanting, doen al het snoeiwerk en verticuteren en verzorgen het eventueel aanwezige gazon.

 

Contact

15 + 15 =

Ook voor het onderhoud van de vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan meer regelmatig onderhoud, dan kunt u zelf de frequentie bepalen. Wij dragen er dan zorg voor dat dit tuinonderhoud punctueel en deskundig wordt uitgevoerd. Een tuin wordt vaak gezien als een buitenkamer, waar het in de warme seizoenen goed recreëren is, maar ook in de overige seizoenen een fraaie aanblik biedt. Laat het onderhoud niet aan de eerste de beste over, maar kies voor kwaliteit! Kwaliteit staat voor Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar, hier is geen twijfel over mogelijk!

Ongetwijfeld mogen wij u een aantrekkelijk voorstel doen, dus zoek niet verder, wij staan al te trappelen om u van dienst te zijn. Onze succesformule heeft ons al een trouwe vaste klantenkring opgeleverd, graag begroeten wij u als nieuwe opdrachtgever, wij zullen u zeker niet teleurstellen.