Veelzijdig hovenier voor tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar is uw veelzijdige hovenier, die zeer creatief aan het werk gaat voor u. Bij uw tuinaanleg luisteren wij goed naar uw wensen en het doel waarvoor u de tuin wilt gebruiken. Om uw ideeën om te zetten in een tuinontwerp, wat overeenkomt met uw gedachten, bezoeken wij u bij voorkeur op locatie. Wij bespreken met u uitgebreid de mogelijkheden en adviseren u over hoe de tuin het beste ingericht kan worden. Uiteraard is uw smaak bepalend.

Ook bespreken wij de kosten welke binnen uw budget vallen, zodat een verantwoorde keuze gemaakt kan worden uit de vele mogelijkheden van verschillende soorten tuinen. U wilt tenslotte lang kunnen genieten van de bloemenpracht in een professioneel aangelegde tuin. Hiervoor is ook een goed uitgedacht beplantingsplan nodig, zodat de tuin er in alle seizoenen aantrekkelijk uit ziet. Door onze creativiteit bent u verzekerd van een unieke tuin en deze gaan wij voor u realiseren tegen een zeer concurrerend tarief.

 

Contact

12 + 9 =

Uiteraard wilt u volop kunnen genieten van uw droomtuin. Hiervoor is een zitgelegenheid nodig. Wij verzorgen graag de (sier)bestrating voor u. Een terras kan aangelegd worden met grillige natuursteen, maar ook kan gekozen worden voor handgebakken klinkers of betontegels. Wij zorgen voor een stevige fundering, om problemen als verzakking te voorkomen. U kunt rekenen op vakwerk door onze bekwame hoveniers en een goede duurzaamheid van uw nieuwe bestrating.

Om uw tuin helemaal compleet te maken en een representatieve en boeiende uitstraling te geven kunnen wij voor u een fraaie vijver aanleggen. Stelt u prijs op veel privacy? Kies dan voor een degelijke door ons geplaatste schutting. Bent u dus op zoek naar een hoveniersbedrijf dat uw tuinaanleg of tuinrenovatie tot in de puntjes kan verzorgen en wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan stopt u met zoeken, want u heeft ons al gevonden tenslotte. Informeert u naar de vele mogelijkheden en laat ons u verrassen.