Over ons

Sinds 2007 ben ik, Jeroen Vogelaar werkzaam vanuit Aarlanderveen als allround hovenier. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan bij een hoveniersbedrijf, waar ik de kneepjes van het vak leerde en in het bezit kwam van de nodige kwalificaties. Inmiddels heb ik mij bekwaamd in een ruim aanbod aan diensten, om uw tuin compleet en aantrekkelijk te maken. Als u mij inschakelt, dan zorg ik dat uw droomtuin dichtbij komt.

U bent verzekerd van een professionele aanpak van al uw tuinwensen, daarbij beschik ik over een grote mate van creativiteit. Hierdoor kan ik uw ideeën voor de ideale tuin omzetten in daden. Ik luister goed naar uw wensen en behoeften en adviseer u over alle mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden en houd goed rekening met het budget wat u hiervoor wilt besteden.

Ik ben in het bezit van eigentijds materieel om kleine, maar ook de wat grotere projecten uit te voeren. Ook bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteitsverhouding, doordat ik de benodigde materialen strategisch inkoop en een efficiënte bedrijfsvoering heb.

Kwaliteit en service zijn mijn tweede natuur. Ik ben pas tevreden als u dat bent over het geleverde eindproduct en bied een uitstekende nazorg. Mocht u na het afronden van een project nog wijzigingen of aanvullingen willen, dan is dat geen probleem, ik kom gewoon terug. Doordat ik alle projecten in eigen beheer kan uitvoeren, is er altijd sprake van korte lijnen, u heeft nooit te maken met een wirwar van contactpersonen, maar altijd maar één aanspreekpunt. Hierdoor verloopt de communicatie tussen Jeroen Vogelaar hoveniersbedrijf en de opdrachtgever altijd soepel.

Naast het ontwerp van de tuin, de beplanting en het juiste grondwerk, kunnen wij ook de sierbestrating verzorgen. Om uw tuin af te schermen van al te nieuwsgierige blikken kunnen wij stevige schuttingen plaatsen en als u uw tuin een extra fraai uitstraling wilt geven, dan kunnen wij een vijver aanleggen. Ook het aanbrengen van vlonders behoort tot de mogelijkheden.

Een goed aangelegde tuin geeft veel plezier voor de bewoners, in de warme maanden is het er goed recreëren, in alle privacy of juist gezellig met vrienden. De barbecue gaat dan misschien aan en op uw deskundig aangelegd terras kunt u genieten van een drankje. Ook in de overige seizoenen wilt u zich verzekeren van een aantrekkelijk ogende tuin. Reden genoeg om vandaag nog contact op te nemen met een creatieve en deskundige hovenier, die zijn vak zeer serieus neemt. Jeroen Vogelaar is DE aangewezen hovenier in de regio Aarlanderveen, die uw droomtuin kan verwezenlijken.