Dienstverlening

Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar is gevestigd te Aarlanderveen en heeft als werkgebied de wijde omgeving van Alphen aan den Rijn, waar hij een breed scala aan diensten als hovenier uitvoert. Een goede opgezette tuin is gebaseerd op een succesvol tuinontwerp. Hiervoor wordt een duidelijke schets aan de opdrachtgever gepresenteerd, die meteen inzichtelijk maakt hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Bij een tuinontwerp door hovenier Jeroen Vogelaar staan de wensen en behoeften van de klant centraal en hierop baseren wij maatwerk. Doordat wij zeer creatief zijn, zal het eindresultaat altijd een verrassende, unieke tuin zijn.

De beplanting wordt gerealiseerd door een deskundig samengesteld beplantingsplan op te stellen. Hierin worden verschillende planten, struiken en bomen gecombineerd tot een geheel wat de tuin in alle seizoenen een goede uitstraling geeft. Om een goede groei van de beplanting te garanderen voeren wij grondwerk uit, slechte grond zorgt voor een achterblijvende groei, wij brengen vruchtbare grond aan om u te verzekeren van een uitbundige bloei en groei van de beplanting.

Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar legt voor u ook de (sier)bestrating. Looppaden en terrassen worden volgens uw wensen aangelegd. Hiervoor bestaan vele soorten stenen, zo kunt u kiezen voor natuursteen of voor handgebakken klinkers. Om onkruid te weren kunt u ook kiezen voor naadloos aansluitende betontegels. Voor het leggen van de bestratingen hebben wij de kennis van alle mogelijke legpatronen. Ook het funderen van de (sier)bestrating is iets waar wij veel zorg aan besteden. Een niet goed gefundeerde bestrating kan problemen opleveren, zoals het verzakken van de stenen tijdens heftige regenbuien, doordat het zand weg spoelt. Bij het aanleggen van de (sier)bestrating gebruiken wij alleen de beste materialen en gereedschappen om u zo te verzekeren van een duurzaam resultaat.

Een heel bijzonder effect in een tuin is een waterpartij. Een absolute blikvanger voor uzelf en bezoekers. Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar    kan voor u de aanleg van een vijver verzorgen in elke gewenste afmeting.

Om uw tuin te onttrekken aan al te nieuwsgierige blikken, of om de toegang te versperren voor ongenode gasten kunnen wij voor u degelijke schuttingen plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een haag van al dan niet groenblijvende coniferen. Alle vormen van erfafscheiding kunnen wij voor u realiseren.

Ook voor het plaatsen van vlonders bent u bij ons aan het juiste adres. Informeert u naar alle mogelijkheden, ook al zijn die hierboven niet genoemd. Veel is mogelijk en bespreekbaar bij Hoveniersbedrijf Jeroen Vogelaar. Het realiseren van uw droomtuin is voor ons een uitdaging!